Expertise

Advies over Contractmanagement

Mijn deskundigheid op het gebied van contractmanagement staat klaar om jou te begeleiden bij het optimaliseren van jouw contractprocessen. Van contractcreatie tot -uitvoering en -beheer, ik bied advies om ervoor te zorgen dat jouw contracten effectief en winstgevend zijn.


Advies over Leveranciersmanagement

Een sterke leveranciersrelatie is cruciaal voor zakelijk succes. Ik help je bij het identificeren, evalueren en optimaliseren van jouw leveranciersrelaties om de efficiëntie en effectiviteit van jouw toeleveringsketen te verbeteren.


Algemeen Advies over Duurzaamheid

Duurzaamheid staat centraal in alles wat ik doe. Als duurzaamheid expert  begeleid ik jouw bedrijf bij het implementeren van duurzame doelstellingen.

  • Duurzaamheidsexpertise: Kennis van milieuvraagstukken, sociale verantwoordelijkheid en duurzame bedrijfspraktijken.
  • Duurzaamheidsstrategie: Het ontwikkelen van strategieën en actieplannen om duurzaamheid te bevorderen binnen een organisatie.
  • Rapportage en compliance: Het bijhouden van regelgeving op het gebied van duurzaamheid en het rapporteren van duurzaamheidsprestaties.
  • Stakeholdermanagement: Het betrekken en communiceren met belanghebbenden, zoals klanten, medewerkers en de gemeenschap.

Duurzame Impact met Contract- en Leveranciersmanagement

Ik geloof dat contractmanagement en leveranciersmanagement krachtige instrumenten zijn om duurzame impact te realiseren. Ik kan jouw bedrijf adviseren bij het integreren van duurzaamheidsdoelstellingen in jouw contracten en leveranciersrelaties om een positieve verandering teweeg te brengen.

  • Duurzaamheidsintegratie: De mogelijkheid om duurzaamheidsdoelstellingen en -criteria op te nemen in contracten en leveranciersrelaties.
  • Duurzaamheidsbeoordeling: Het beoordelen van de duurzame ecologische impact van leveranciers en contracten.
  • Duurzaamheidsrapportage: Het volgen en rapporteren van duurzaamheidsresultaten en impact.
  • Veranderingsmanagement: Het begeleiden van organisatorische veranderingen om duurzaamheid te bevorderen.


Meer weten en/of kennismaken?

Neem vrijblijvend contact met mij op.

Contact

Albert Geuchies

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.